Valentí Martí: “L’acord amb el PS ha arribat perquè el país cau a trossos amb les polítiques de DA”

El secretari de relacions internacionals de Liberals d’Andorra, Valentí Martí, ha explicat les claus de l’acord amb el PS al programa ‘Ara i Aquí’ de Ràdio Nacional d’Andorra. Martí ha estat una de les persones que ha format part de la delegació encarregada de negociar l’acord entre els liberals i els socialdemòcrates.

Durant l’entrevista, Valentí Martí ha explicat que l’acord amb el PS pretén “una regeneració política” del país i ha recalcat que les dues formacions compten “amb nous polítics i una nova forma de fer política” allunyada de la manera de fer d’altres partits. El secretari de relacions internacionals de Liberals d’Andorra ha incidit en el fet que “s’ha pogut arribar a un acord amb el PS perquè aquest país cau a trossos” i ha subratllat que “ha sigut molt fàcil poder tancar les línies conjuntes” entre ambdues formacions.

Finalment, Martí ha remarcat que “l’acord amb el PS està circumscrit a les llistes territorials de les eleccions generals i són els comitès parroquials els que han de buscar els candidats i elaborar una llista on tothom se senti còmode”.

Pots veure l’entrevista íntegra al següent enllaç:
Entrevista Valentí Martí – Ara i Aquí (22/06/2018)