Una seixantena de militants al Congrés de Liberals d'Andorra

L’exconseller general Amadeu Rossell liderarà a partir d’ara l’executiva de Liberals d’Andorra, després de ser escollit secretari general al Congrés de Liberals d’Andorra d’aquest vespre. Jordi Gallardo continuarà sent el president de la formació, tot i que la intenció és que sigui un càrrec honorífic i que passi a segon pla, centrant-se en la tasca parlamentària. L’executiva del partit es completa amb França Riberaygua com a secretària d’organització, Joan Albert Farré i Toni Garcia de vicepresidents, Valentí Martí com a secretari de Relacions Internacionals, Jordina Bringué com a representant de Polítiques d’Igualtat, Maanan Aouraghe de tresorer, Manel Montes de representant dels joves, i Carine Montaner i Judith Pallarés de representants dels consellers.

nova-executiva-Liberals-dAndorra-MT_ARAIMA20150519_0274_45

L’elecció de la nova executiva, que ha comptat amb la participació d’una seixantena de militants, s’ha fet amb l’objectiu de separar la tasca de lideratge del partit i la feina parlamentària, de manera que s’han substituït els càrrecs que ocupaven fins ara els consellers Ferran Costa, Carine Montaner i Judith Pallarés, tot i que s’ha mantingut a Jordi Gallardo a la presidència, un càrrec que serà honorífic tal com han estat històricament les presidències del partit, amb la diferència que “abans governàvem i aquest càrrec l’ostentava el cap de Govern”.

Amadeu Rossell, que encara la nova responsabilitat amb ganes i il·lusió, ha indicat que l’objectiu més immediat del partit és presentar-se a les eleccions comunals amb llistes a les set parròquies i “amb equips potents capaços de guanyar”. Ha reconegut que serà difícil perquè a les llistes parroquials es necessiten catorze noms, però ha assegurat que “lluitarem per això”.