Una nova imatge per una nova etapa

Liberals d’Andorra (L’A) ha estrenat nova imatge –també nova web- per adaptar-se als nous temps i deixar enrere el logotip amb el qual el partit va renéixer l’any 2011. La nova imatge de L’A amb un color blau més amable, on les línies rectes han donat pas a les línies corbes i amb la incorporació de l’apòstrof i la lletra A al nou logotip, vol definir la nova personalitat de Liberals d’Andorra. Una personalitat centrada en la defensa dels valors del liberalisme i de les especificitats del Principat d’Andorra. Tal com ha comentat el secretari general de L’A, Amadeu Rossell, “estrenem una nova imatge que simbolitza l’inici d’una nova etapa per Liberals d’Andorra”.

La nova imatge s’ha acompanyat del redisseny de la web www.liberals.ad que des d’avui s’adapta millor a les consultes fetes des dels mòbils i tauletes. A més, el nou lloc web incorpora noves seccions, és molt més visual i facilita poder compartir les notícies a través de les xarxes socials.

Restitució dels càrrecs executius

La celebració del Congrés ordinari de l’any 2018 ha servit per restituir els càrrecs de l’executiva que van dimitir a finals de l’any passat. La restitució de càrrecs s’ha fet per recuperar la normalitat en l’òrgan executiu de Liberals d’Andorra però té caràcter provisional, ja que el partit té previst celebrar un congrés, en la mesura del possible, abans de l’estiu per reorganitzar-se per encarar els pròxims comicis. Tal com ha explicat Amadeu Rossell, secretari general de Liberals d’Andorra, “avui hem aprofitat la convocatòria d’un Congrés ordinari, que entre altres coses serveix per aprovar els comptes de l’any 2017, per recuperar la normalitat a l’Executiva del partit”.

A la nova executiva de Liberals d’Andorra s’incorporen el conseller comunal de L’A a Encamp Jordi Troguet, com a vicepresident primer; Gerard Estrella, com a secretari d’organització; i Sílvia Ferrer, com a secretària d’igualtat.

Els càrrecs del Comitè Executiu Nacional a partir d’avui són els següents:
JORDI GALLARDO, president
AMADEU ROSSELL, secretari general
JORDI TROGUET, vicepresident primer
FRANÇA RIBERAYGUA, vicepresidenta segona
GERARD ESTRELLA, secretari d’organització
MAANAN AOURAGHE, tresorer
VALENTÍ MARTÍ, secretari de relacions internacinonals
SÍLVIA FERRER, secretària d’igualtat