Trobada a la casa de Portugal

Els candidats de Cdi + Liberals d’Andorra a la capital, juntament amb els de Liberals d’Andorra + Independents, a Encamp i Escaldes-Engordany, aprofiten la tarda del dia d’inici de campanya per fer una trobada distesa a la Casa de Portugal.

“Els candidats de Cdi + Liberals d’Andorra, amb Jordi Minguillón i Victor Pintos al capdavant, juntament amb els caps de llista de Liberals + Independents per Encamp, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, i per Escaldes-Engordany, Marc Magallón i Higini Martinez-Illescas, han fet parada aquesta tarda a la Casa de Portugal per compartir una estona de conversa amb els assistents. Ha estat una trobada profitosa i agradable en la que s’han pogut tastar alguns productes típics de la terra lusa i s’han intercanviat opinions, amb els presents, sobre temes relatius a les tres parròquies.

Entre els presents es trobaven persones destacades dins la comunitat lusa del Principat, com ara el Cònsol Honorari de Protugal a Andorra, Jose Manuel Da Silva, persona molt activa en les relacions dels dos estats i dels seus corresponents nacionals, o David Lionel Borges. Tots dos són veritables motors en la tasca de promoure la cultura portuguesa al nostre país. Amb ells, i amb la resta d’assistents, els caps de llista han conversat animadament.”