Liberals d’Andorra penja els comptes a la web “per a ser transparents davant la ciutadania”

L’executiva de Liberals d’Andorra ha aprovat penjar els comptes de la formació de l’any 2017, també disponibles els del 2015 i 2016, a la web (www.liberals.ad) per ser totalment transparents amb la ciutadania. D’aquesta manera, els comptes amb la memòria que els acompanya estaran disponibles per tothom qui vulgui consultar-los.

La decisió s’ha pres “perquè les coses quedin clares i perquè no hi ha a res a amagar” ha explicat el tresorer de Liberals, Maanan Aouraghe. També ha avançat que “els comptes del 2017 ja s’han presentat davant del Tribunal de Comptes”. Tot i això, pel que fa als comptes del 2015 i 2016 ha reconegut que “no tenim excuses, es van presentar fora de termini” però ha volgut matisar que “aquests eren els primers exercicis que s’havien de presentar d’acord amb la nova llei de partits” i s’ha hagut de fer front a un seguit de dificultats tècniques.

Encara sobre els comptes dels 2015 i 2016, Maanan Aouraghe ha indicat que “es van entregar al Tribunal de Comptes el 24 de gener d’aquest any i que està a punt d’emetre l’informe”. També ha remarcat que “d’encà que ell és tresorer del partit, des de l’any 2012, aquest només ha funcionat amb recursos propis dels afiliats i electes i mai amb recursos aliens, molt abans que ho exigís la nova llei”.

Pots descarregar-te els comptes del 2015, 2016 i 2017 als següents enllaços:

COMPTES I MEMÒRIA LIBERALS D’ANDORRA – ANY 2017

COMPTES I MEMÒRIA LIBERALS D’ANDORRA – ANY 2016

COMPTES I MEMÒRIA LIBERALS D’ANDORRA – ANY 2015