20 d’octubre: Seminari L’A per treballar en el programa electoral

Liberals d’Andorra realitzarà, el pròxim dissabte 20 d’octubre, una jornada de treball per debatre aspectes destacats del seu programa electoral. El seminari que s’allargarà durant tota la jornada es dividirà en dues parts. La primera consistirà en ponències temàtiques per consensuar punts del programa electoral que posteriorment, en la segona part de la jornada, es debatran i es votaran.

La voluntat d’aquest seminari és assentar les bases del programa electoral amb què es vol concórrer als comicis de la pròxima primavera, durant el qual s’abordaran les propostes del partit en economia, benestar social, salut, educació… sense deixar de banda demandes socials que preocupen a la societat andorrana.

Negociacions a les llistes territorials

La data prevista pels comicis dona un major marge als comitès parroquials de L’A per decidir, d’una banda, si volen presentar llistes conjuntes amb el PS a la circumscripció parroquial -aquells que encara no ho han fet- i, de l’altra, ofereix un termini ample de negociació perquè puguin elaborar-les.

En aquest sentit, des de Liberals d’Andorra es continuarà treballant perquè tots els comitès parroquials hagin dit la seva com a molt tard el mes de novembre. El nou termini, segons afirma el secretari general liberal, Amadeu Rossell, “ens continua donant un marge suficient de temps per tenir-ho tot enllestit molt abans de les eleccions” i puntualitza que “el límit que s’havia donat fins avui, 20 de setembre, venia determinat per la possibilitat, encara que baixa, que el cap de Govern hagués decidit convocar eleccions abans de finals d’any”.

Actualment, són tres els comitès parroquials liberals -Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp- que ja han validat l’acord amb el Partit Socialdemòcrata per elaborar llistes conjuntes a la territorial.