Liberals equiparà les pensions al salari mínim i introduirà la tretzena paga

Liberals d’Andorra equipararà al salari mínim d’aquelles pensions que es trobin per sota d’aquest llindar. Aquesta mesura es recull al programa electoral de Liberals d’Andorra i ha estat trasllada als padrins de les cases pairals de Santa Coloma, ahir, i Andorra la Vella, avui.

El cap de llista liberal, Jordi Gallardo, ha reclamat “un pacte d’Estat perquè cap pensió estigui per sota del salari mínim” i ha avançat que “cal treballar per assegurar la tretzena paga als padrins que hagin cotitzat els punts requerits en el seu moment”. Aquesta mesura és una demanda de la Federació de la Gent Gran i Gallardo ha afirmat que des de Liberals “volem donar resposta a les demandes dels nostres padrins i garantir-los una vida digna. Després de tants anys aportant, cal que se’ls retorni l’esforç”.

El programa electoral de L’A també recull la revisió dels criteris del règim del tercer pagador per donar més cobertura a les persones que ho necessiten i d’aquesta manera evitar els casos d’abús o mal ús del sistema. A més, Gallardo també ha explicat els padrins la reformulació del carnet de família nombrosa que inclourà a aquelles famílies amb dos fills i que tinguin càrrec a una persona major de 65 anys.

En les visites a les cases pairals de Santa Coloma i Andorra la Vella, els candidats nacionals de Liberals d’Andorra i els candidats liberals de d’Acord a la capital han portat berenar als padrins i han amenitzat la tarda amb una sessió de ball i música en directe a càrrec d’un dels candidats nacionals, en Carles Acosta, que ha fet les delícies de les padrines i els padrins amb el seu repertori de clàssics.

Pots veure als candidats ballar i en Carles Acosta cantar al nostre canal de YouTube:

I aquestes són les millors fotos de la visita a la Casa Pairal d’Andorra la Vella: