[COMUNICAT] Liberals d’Andorra no ha vetat noves afiliacions

El Comitè Executiu de Liberals d’Andorra vol fer públic que no s’han vetat noves afiliacions del partit, tal com recull avui en portada el Diari d’Andorra. Des de Liberals d’Andorra es volen denunciar públicament les informacions errònies que conté la notícia i que en cap moment s’han contrastat amb membres de l’executiva liberal ni amb el departament de comunicació del partit.

A l’última reunió del Comitè Executiu es rep la notificació de vuit noves propostes d’afiliació (no una vintena com publica l’esmentat rotatiu) totes provinents de la parròquia d’Escaldes-Engordany i es va informar que seguirien el protocol establert: es tractarien a la següent reunió de l’executiva, tal com es fa sempre amb qualsevol nova afiliació.

En aquest sentit, cal afegir que aquestes i altres noves incorporacions al partit en cap cas tindrien dret a vot al Congrés d’aquesta nit, ja que hi ha un període de carència entre el registre com afiliat i poder participar en les decisions del partit de caràcter electoral. Aquest termini queda recollit als estatuts de L’A, en el seu article 31, “tindran dret de vot tots els afiliats […] sempre que acreditin una antiguitat mínima de sis (6) mesos com a afiliats”.

Des de Liberals d’Andorra recordem que poden afiliar-se al partit “tots els ciutadans andorrans majors d’edat” (article 5 dels Estatuts) i que trobareu una secció dedicada al web del partit per a fer-ho.

Enllaç per afiliar-se a Liberals d’Andorra => https://liberals.ad/participa/afiliat/