Liberals “respecta i respectarà” les decisions de tots els seus afiliats

Liberals d’Andorra mantindrà en tot moment el màxim respecte a les decisions personals dels seus afiliats. Amb aquestes paraules ha valorat Gerard Estrella, secretari general del partit, la baixa irrevocable presentada aquest dijous per tres membres de l’anterior Executiva.

Gerard Estrella, en compareixença davant de la premsa, ha manifestat la seva sorpresa pel fet que “les tres baixes hagin arribat de forma simultània” i ha recordat que “fa només dos mesos va haver-hi eleccions a l’Executiva” a les quals no es va presentar cap altra candidatura que la que va sortir escollida.

Estrella també ha recalcat que “el partit disposa de mecanismes democràtics interns” que permeten que els afiliats puguin expressar la seva opinió tant des dels Comitès Parroquials com a l’Executiva Nacional. 

L’actual Secretari General de Liberals d’Andorra ha remarcat que “les baixes i les altes formen part de la dinàmica normal d’un partit” i ha exposat que “al mateix temps que hi ha baixes també s’han sumat nous militants al llarg de l’estiu”. Per últim, ha informat que l’Executiva del partit “analitzarà aquestes baixes i també les noves altes en la primera reunió, després del mes d’agost, prevista pel pròxim dimarts”.