Liberals presenta l’acció ‘cap balcó sense bandera’ pel dia de la Constitució

En el marc del 30è aniversari de la Constitució, Liberals fem una crida a mostrar una vegada més el sentiment andorrà i expressar-lo a través dels símbols que ens són propis. En aquest sentit, demanem a la ciutadania que dimarts vinent, 14 de març, celebrem el dia de la Constitució omplint balcons, finestres i aparadors amb la nostra senyera, símbol inequívoc de la nostra identitat.

“Animem a tothom a exhibir la bandera i a penjar-la al balcó com un gest d’estima al país i de reconeixement a les nostres institucions”, ha explicat Josep Maria Cabanes, líder de la formació liberal, qui ha subratllat que “no hem de deixar perdre els nostres signes d’identitat”.

Per aquells que pel motiu que sigui no en tinguin, i amb l’objectiu que tothom pugui lluir la bandera tricolor a casa seva o al seu negoci, dilluns vinent, el dia abans de la Constitució, Liberals lliurarà senyeres de manera gratuïta als ciutadans que s’acostin a la seu del partit, a l’avinguda del Fener, número 12.

Les banderes es podran recollir de 10h a 14h i de 15h a 19h. Es lliurarà una bandera per persona fins a esgotar les existències. A més, membres del partit també repartiran banderes pels carrers i els comerços durant el dilluns.