Liberals d’Andorra i Iniciativa Liberal col·laboraran per apropar-se als ciutadans

Liberals d’Andorra (Ld’A) i Iniciativa Liberal (IL) cooperaran per aconseguir apropar-se més a la ciutadania, intercanviaran experiències, especialment durant les campanyes electorals, i potenciaran la visibilitat dels petits partits liberals a l’ALDE. Aquests són els principals punts del conveni de col·laboració signat, dimarts al vespre, per Jordi Gallardo, president de Liberals d’Andorra, i Alexandre Krauss, vicepresident d’Iniciativa Liberal.

L’acord permetrà que Ld’A pugui aprofitar “la manera com Iniciativa Liberal ha fet servir les xarxes socials per relacionar-se amb els ciutadans i fer que aquests participin en el manifest fundacional del partit i en les propostes polítiques“ ha destacat Jordi Gallardo. A més, el president de Liberals d’Andorra creu que “l’acord permetrà que tant Iniciativa Liberal com Liberals d’Andorra, conjuntament amb altres petits partits liberals, puguin capitanejar projectes a l’ALDE per aconseguir una major visibilitat” i ha afegit que “ens hem marcat el repte d’implicar d’altres partits del sud d’Europa on la tradicional divisió dels partits entre esquerra i dreta pot ser trencada pel pas endavant que estan donant els partits liberals”.

El vicepresident d’Iniciativa Liberal ha subratllat “els beneficis d’aquest conveni per poder realitzar esdeveniments conjunts com workshops o seminaris per compartir experiències i dissenyar estratègies conjuntes entre els nostres partits”. Treballar amb la comunitat portuguesa a Andorra és un altre dels aspectes destacats del conveni, Krauss ha incidit en què “cal treballar de forma conjunta per poder arribar a la comunitat portuguesa, tant des de Liberals d’Andorra com des d’Iniciativa Liberal, per aquesta manera puguin estar informats de les accions que Ld’A duen a terme a Andorra i IL a Portugal”.

Suport a la comunitat portuguesa d’Andorra

“La comunitat portuguesa està abandonada pel seu Govern i té la sort de la bona feina que està fent el cònsol honorari” ha remarcat Alexandre Krauss. Pel vicepresident d’Iniciativa Liberal no n’hi ha prou amb venir cada quatre anys, quan hi ha eleccions, per fer-se la foto amb els residents portuguesos. Per això, ha recalcat que “Iniciativa Liberal estarà permanentment escoltant els problemes de la comunitat portuguesa i visitarà Andorra sovint per estar a prop de les persones i conèixer el seu dia a dia”.

Reunió amb el Cònsol Honorari de Portugal