Liberals escolta les propostes del PS per a una Sindicatura més representativa

Liberals d’Andorra continua reunint-se amb les formacions polítiques per conèixer les propostes de cara a la constitució del nou Consell General i la pròxima legislatura. Aquest matí, ha estat el torn del Partit Socialdemòcrata, que amb set consellers electes, recentment ha anunciat que presentarà a Pere López com a candidat a cap de Govern en el debat d’investidura.

Abans d’escollir el pròxim cap de l’executiu, els partits hauran de posar-se d’acord per triar els membres de la Sindicatura. En aquest sentit, la trobada d’aquest matí ha servit per escoltar el plantejament dels socialdemòcrates de cara a tenir una Sindicatura representativa de les forces polítiques que ocuparan el Consell General. Tenint en compte que l’òrgan rector del parlament té quatre llocs -síndic, subsíndic, i dues secretaries-, la proposta passa perquè tots els partits ocupin un càrrec.

La reunió, a la qual han assistit Jordi Gallardo, Sílvia Ferrer i Marc Magallón, també ha servit per conèixer quins són els punts més destacats que els socialdemòcrates exposaran en el debat d’investidura i les propostes de cara a la pròxima legislatura.

Liberals d’Andorra analitzarà la informació rebuda durant les trobades amb el PS i Demòcrates en una sessió del Comitè Executiu, que està previst que es reuneixi al llarg de la setmana vinent. Serà llavors quan es decideixi com procedir de cara a la sessió constitutiva del Consell General que tindrà lloc dijous, 2 de maig, a les 12 del migdia.