Liberals es reuneix amb Demòcrates per explorar punts d’entesa durant la legislatura

Els quatre càrrecs electes de Liberals d’Andorra a les eleccions del 7 d’abril, Jordi Gallardo, Ferran Costa, Sílvia Ferrer i Marc Magallón, han assistit aquesta tarda a la reunió convocada per Demòcrates en el marc de les converses iniciades pels taronges amb les formacions polítiques per explorar possibles suports en la legislatura que començarà el 2 de maig amb la constitució del nou Consell General.

La reunió que ha durat poc menys d’una hora s’ha centrat a explorar “d’una manera incipient” possibles vies d’entesa per donar estabilitat a la legislatura. En aquest sentit, tant Liberals com Demòcrates han coincidit en la necessitat d’arribar a pactes d’Estat en els grans temes que la societat andorrana ha d’abordar de manera imminent com són l’acord amb la Unió Europea i la sostenibilitat de les pensions.

Liberals d’Andorra també ha expressat durant la trobada amb Xavier Espot i Roser Suñé, números u i dos de la llista nacional demòcrata, que caldrà fer un esforç per part de tots els actors polítics per millorar la capacitat de diàleg i la voluntat d’arribar a consensos.

Per últim, els representants liberals han informat a Espot i Suñé que en els pròxims dies mantindran una reunió amb el PS per conèixer el full de ruta dels socialdemòcrates de cara al debat d’investidura on presentaran a Pere López com a candidat a cap de Govern.