Liberals encapçalarà el canvi que el país i la política necessiten

Tret de sortida a la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartells que Liberals d’Andorra ha fet a les set parròquies i al poble del Pas de la Casa. La comitiva electoral ha iniciat el tour pel país a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella. Ha estat en aquest punt on Jordi Gallardo, candidat liberal a cap de Govern, ha assegurat que “la política i el país necessiten un canvi en les maneres i en la forma de com s’ha estat gestionant els darrers vuit anys i pensem que el projecte de DA no pot representar aquest canvi”. A més, el cap de llista liberal ha afegit que “el projecte que millor pot encapçalar el canvi que el país necessita és de Liberals d’Andorra”.

Pel que fa a la campanya electoral, Jordi Gallardo ha explicat que “Liberals farà una campanya molt propera, que doni facilitat a l’elector per parlar amb nosaltres i molt present al carrer”. També ha exposat que “servirà per fer balanç dels vuit anys de DA i perquè la gent no se n’oblidi” de la gestió que han fet del país.

Programa electoral realista i interactiu

El programa electoral de Liberals d’Andorra és, en paraules de Jordi Gallardo, “un programa realista, que respons al que la gent vol per a Andorra, que pensa en el país i la seva gent; també en la sostenibilitat i que manté el que funciona però que canviarà el que no funciona per tirar endavant el país”.

A més, l’elector podrà ampliar els punts del programa en paper amb continguts penjats al web www.liberals.ad gràcies als codis QR que porta incorporat. Aquests codis, mitjançant la càmera del mòbil, traslladen a l’usuari a les diferents seccions del programa al lloc web de Liberals on tindrà diversos vídeos on s’expliquen els 10 punts claus programa electoral, a més, d’una benvinguda del cap de llista, Jordi Gallardo, i l’opció de poder descarregar-se o consultar el programa íntegre en format pdf.

Atenció als mitjans de Jordi Gallard, tots els vídeos a Youtube.com/LiberalsAndorra