Liberals d'Andorra demana la dimissió de Mertixell Mateu

L’executiva de Liberals d’Andorra, en roda de premsa, ha estat molt contundent a l’hora de demanar la dimissió de Meritxell Mateu utilitzant adjectius com intolerable, inadmissible i absolutament reprovable. Durant l’atenció als mitjans s’ha demanat també responsabilitats a la CASS, ja que “qualsevol de nosaltres tindríem una multa per no haver cotitzat i no ens consta que la sra. Mateu la tingui” ha assegurat França Riberaygua.

Liberals d’Andorra considera inadmissible i intolerable que Mateu assessorés la BPA sent consellera general a ple temps i no cotitzés el sobresou a la CASS

També s’ha dit sobre la situació que “és molt cínic repartir pals amb la mà dreta contra BPA i el seu entorn, alabant les actuacions del Govern, mentre es para la mà esquerra per cobrar una bona quantitat de diners” ha incidit França Riberaygua. “Amb l’actitud de Meritxell Mateu s’ha malmès, novament, la imatge d’Andorra i la confiança en el Govern demòcrata, que contínuament es veu plagat d’escàndols i sospites” ha afirmat Amadeu Rossell.

Durant la compareixença davant els mitjans, l’executiva liberal ha aprofitat per recordar que “mentre ningú assumeixi les seves responsabilitats, l’executiva de Ld’A no es cansarà de demanar les dimissions de Jordi Cinca i, ara també, de Meritxell Mateu” ha asseverat Amadeu Rossell.