Liberals d'Andorra treballa per estar present a les comunals

Els Liberals d’Andorra han reactivat de forma definitiva el comitè local d’Andorra la Vella, que es fixa com a clar objectiu per als propers mesos la configuració d’una llista i d’un projecte per a les eleccions comunals que s’han de celebrar al desembre. Jordi Cerqueda Chillaud serà el seu president, i l’exconsellera al comú de la capital Sílvia Ferrer ocuparà el càrrec de secretària.

Un dels reptes de la renovada estructura és “assentar el partit” a la parròquia així com “estructurar les bases” per afrontar, entre d’altres, la contesa a les urnes. Així, la voluntat és “presentar un programa liberal pensat per a la capital” i, lògicament, una candidatura.

Els esforços del nou comitè se centraran “en l’elaboració del programa”, aprofitant “els suggeriments que es van recollir durant les passades eleccions generals”, així com les reunions que s’estan duent a terme amb diferents col·lectius de la parròquia. Pel que fa als noms, serà una comissió específica que s’ha de constituir els propers dies la que acabi designant els “candidats més adients per a encapçalar el nou projecte”.

A banda de Cerqueda i de Ferrer, la cúpula directiva dels liberals a la capital es completa amb Gerard Estrella com a tresorer i amb Ruth Vila com a vocal. Vila, Cerqueda i Estrella, de fet, ja van ser membres de la llista territorial de la formació en les passades comunals.