Liberals convoca el Congrés ordinari pel 12 de novembre

El Comitè Executiu Nacional, en compliment dels Estatuts del partit, ha convocat el Congrés ordinari d’enguany que tindrà lloc a l’Art Hotel d’Andorra la Vella, el divendres 12 de novembre del 2021 a les 19.30 h.

En paral·lel, i també donant compliment als Estatuts, l’Executiva de Liberals d’Andorra ha obert un termini de presentació de candidatures per a la renovació d’aquest òrgan que es podran fer arribar mitjançant correu electrònic fins dijous 11 de novembre al migdia. Les candidatures rebudes hauran de ser validades per l’Executiva, ja que han de correspondre amb persones que tinguin l’afiliació vigent al partit i amb una antiguitat superior als sis mesos.

El Congrés d’enguany s’ha estructurat en dues grans temàtiques. D’una banda, es repassarà l’acció de Liberals a Govern, al Consell General i als comuns. I de l’altra, constarà d’una part administrativa interna, en la qual destaca l’elecció del nou Comitè Executiu Nacional.

Procediment per presentar candidatures per al Comitè Executiu Nacional

El període de presentació de candidatures per a la renovació del Comitè Executiu Nacional s’inicia el 23 d’octubre del 2021 i finalitzarà l’11 de novembre del 2021 a les 12 hores. Les candidatures es poden fer arribar per correu electrònic a liberals@liberals.ad.

Les candidatures, segons l’article 13 dels Estatuts, han de contemplar els següents càrrecs:

  • Presidència
  • Dues vicepresidències
  • Secretaria General
  • Secretaria d’Organització
  • Secretaria de Relacions Internacionals
  • Tresoreria

Aquestes poden ser globals, és a dir, proposen tots els càrrecs del Comitè Executiu Nacional, o individuals, és a dir, designant una persona per a un càrrec determinat.

Totes les candidatures, globals o individuals, hauran de ser validades per l’Executiva, segons recullen els Estatuts. Si hi ha més d’un candidat per algun dels càrrecs, es procedirà a escollir-los per votació al Congrés.

 

Carta de convocatòria del Congrés enviada als afiliats i militants
Carta-convocatòria-congrés-2021