Liberals analitza les opcions de cara a la sessió d’investidura

Liberals d’Andorra ha celebrat aquest dimarts al vespre a l’hotel Plaza d’Andorra la Vella una executiva ampliada per analitzar les opcions que té la formació de cara a la sessió d’investidura que tindrà lloc el pròxim dimarts 14 de maig.

A la reunió han assistit, a part dels membres de l’executiva, els consellers generals i comunals, representants dels comitès parroquials del partit i figures liberals de destacada trajectòria com Marc Forné, ex-cap de Govern, i Juli Minoves, exministre i expresident de la Internacional Liberal.

L’executiva ampliada ha debatut entorn dels escenaris possibles de cara a la legislatura que tot just s’inicia després de rebre informació de com han evolucionat les negociacions amb Demòcrates i Partit Socialdemòcrata que presenten els seus candidats a cap de Govern al debat d’investidura.

La trobada ha servit per copsar les opinions dels òrgans del partit i valorar els pros i els contres de totes les opcions que té Liberals d’Andorra de cara a la nova legislatura.