L'Executiva de Liberals d'Andorra valida el procediment per triar el cap de llista de la circumscripció nacional

21 de maig, nova executiva, foto cedida pel BonDia

Liberals d’Andorra (Ld’A) ha validat el procés per a l’elecció del candidat a cap de la llista electoral nacional. L’elecció es farà d’acord als estatuts de la formació. La decisió s’ha pres en la darrera reunió de l’Executiva Nacional celebrada aquest dimarts, 7 de novembre, al vespre.

El secretari general de la formació, Amadeu Rossell, ha estat l’encarregat d’anunciar que al llarg de la  setmana vinent “es posarà en marxa una ronda de trobades amb els comitès parroquials amb l’objectiu d’informar i de compartir amb la seva militància el procediment que la formació farà servir per a l’elecció del cap de llista de les pròximes eleccions generals”. D’aquesta manera es compleix amb el mandat del Congrés del passat 21 de maig on “es va proposar un procés democràtic i participatiu que inclogués la militància de Liberals d’Andorra” recorda Rossell. A més, el secretari general liberal remarca que “aquest procés contribueix al creixement de la nostra formació iniciat després de les eleccions de l’any 2015”.

Reunió amb SDP per tractar possibles llistes transversals

L’executiva reunida aquest dimarts va ser informada de la petició de la formació SDP de dur a terme una reunió entre les dues formacions polítiques per tractar la possibilitat de realitzar llistes transversals en les circumscripcions territorials i el possible recurs d’inconstitucionalitat de les recents lleis aprovades de Competències i Transferències.

Delegació de Ld’A per triar el nou bureau de l’ALDE

Finalment, la reunió d’aquest dimarts va servir per validar la delegació de Liberals d’Andorra que representarà al partit al proper Congrés de l’ALDE, l’Aliança de Liberals i Demòcrates Europeus, que es celebrarà de l’1 al 3 de desembre a Amsterdam. La delegació encapçalada pel president de Liberals d’Andorra, Jordi Gallardo, haurà de votar la renovació del bureau del grup europeu.