Ld'A EXIGEIX QUE CINCA DIMITEIXI O QUE EL CAP DE GOVERN EL CESSI

Liberals d’Andorra i el Grup Parlamentari Liberal demanen al ministre de Finances, Jordi Cinca, que dimitexi o en el cas que no presenti la dimissió que el cap del Govern el destitueixi del seu càrrec per evitar seguir malmetent la imatge del país amb les informacions aparegudes dels negocis personals de Jordi Cinca en el passat.

Josep Pintat afirma que les acusacions contra el ministre de Finances malmeten la imatge del país i que “ha de deixar el càrrec”

El continu degoteig d’informacions que relacionen a Jordi Cinca amb negocis “poc transparents” afecten greument a la imatge del país i a la credibilitat del titular de finances. En aquest sentit, Josep Pintat, president del Grup Parlamentari Liberal, es mostra contundent: “No cal fer més valoracions. No en farem més. Exigim la dimissió del ministre de Finances i si aquest no la presenta, el cap de Govern l’ha de destituir”. Pintat assegura que “la situació està malmetent la imatge de país i que les informacions es repetiran en un futur”.

En aquest sentit, el president del Grup Parlamentari Liberal s’adreça als consellers generals demòcrates perquè es posicionin en aquest aspecte i reclamin al Govern la destitució de Jordi Cinca o actuïn en conseqüència si creuen que ha de seguir al càrrec “els Consellers de DA han de sortir a defensar el ministre de finances si tenen clar que no perjudica la imatge del país o forçar al Govern la seva destitució”.