COMUNICAT: Jordi Gallardo, únic presentat a cap de llista liberal

La candidatura presentada per l’afiliat de Liberals d’Andorra, Jordi Gallardo, ha estat l’única que ha rebut el Comitè Executiu Nacional fins aquest divendres a les 17.00 h, hora en la qual finalitzava el termini, establert en 15 dies naturals als estatuts de la formació, per a presentar candidatures.

La reunió del Comitè Executiu Nacional, celebrada aquest vespre, ha servit per validar la candidatura que ha presentat Gallardo, avalada i acompanyada per un nombre de signatures abastament superior al mínim exigit pels estatuts.

D’altra banda, en vista d’haver una única proposta presentada i per tal de donar per tancat el procés abans de les festes nadalenques, el Comitè Executiu Nacional ha acordat la celebració d’un Congrés Extraordinari pel dimarts 19 de desembre.

El Congrés tindrà per objecte proclamar Jordi Gallardo com al candidat nacional de Liberals d’Andorra per les pròximes eleccions generals, així com per a conèixer les seves línies mestres de treball, per a marcar el tret de sortida a la preparació de les eleccions generals, amb la intensificació de les trobades de les comissions de treball de programa, l’adaptació de les estratègies al nou escenari i al cap de llista. També seguir amb les rondes de trobades amb els diferents comitès parroquials.