Jordi Gallardo: “Que ningú dubti que L’A defensarà un projecte liberal a les pròximes eleccions”

El president de Liberals d’Andorra, Jordi Gallardo, s’ha compromès a què “Liberals d’Andorra defensarà un projecte liberal per les pròximes eleccions” i ha subratllat que “ningú no en pot dubtar, és la nostra responsabilitat”. El compromís l’ha contret davant de les prop de 150 persones que aquest dimecres al vespre han assistit a la trobada amb els consellers liberals a la sala ‘La Valireta’ d’Encamp.

En el discurs que ha posat el punt final a l’acte, Jordi Gallardo ha remarcat que “les pròximes eleccions no van de dretes i d’esquerres, no van d’ideologies… les properes eleccions van d’Andorra, del que li cal i necessita el país” i alhora ha apuntat que “al país li cal regeneració política, noves idees, compromís i responsabilitat”. En aquest sentit, ha explicat que la formació està treballant “en un projecte liberal responsable i assumible que respongui a les necessitats del país”.

Jordi Gallardo, en un moment del seu discurs

El president de L’A no ha defugit el tema dels possibles pactes preelectorals en el seu discurs i ha defensat que “cal obertura de mires, no limitar-se ni tancar-se a res i saber fer aquesta lectura del sistema electoral”. De fet, ha subratllat que “hem de fer una lectura intel·ligent del sistema electoral i superar els tòpics encastats de la política andorrana, tòpics que en alguns aspectes ja hem trencat”, com és el cas de no haver triat el cap de llista a última hora, per acabar sentenciant que “si fem el que s’ha fet sempre, guanyaran els de sempre”.

Defensa d’una política basada en la transparència

Pocs dies després de l’entrada a tràmit de la Proposició de llei qualificada de transparència i d’accés a la informació per part del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo ha defensat “la necessitat de fer política basada en la transparència, sense por a donar informació, ja que la societat andorrana és prou madura per entendre i poder decidir”. Per últim, ha remarcat que “entenem la política d’una altra manera, més participativa on el centre del nostre projecte són les persones”, el que inclou “donar les explicacions necessàries quan has promès una cosa i no la pots complir”, en una clara referència als incompliments per part del Govern de DA amb la ciutadania.

Pots veure l’acte íntegre al nostre canal de YouTube: