Jordi Gallardo i Amadeu Rossell entrevistats al Periòdic i al BonDia

Dos dels principals rotatius del país han publicat, aquest dilluns, dues entrevistes amb Amadeu Rossell, secretari general de Liberals d’Andorra, i Jordi Gallardo, president de Liberals d’Andorra i conseller general.

L’entrevista a Jordi Gallardo, publicada al Periòdic d’Andorra, es centra, sobretot, en l’actualitat parlamentària i en l’inici del curs polític al Consell General. Temes com l’acord d’associació que s’està negociant amb Europa, l’oferiment de pacte d’Estat de sanitat o l’afer BPA han ocupat bona part de l’entrevista. També la tasca de Demòcrates per Andorra al capdavant del Govern que tot i encarar la segona legislatura amb majoria absoluta “deixarà un país pitjor de com el va trobar el 2011”. Pots llegir l’entrevista sencera al següent enllaç:

ENTREVISTA A JORDI GALLARDO AL PERIÒDIC D’ANDORRA

Pel que fa a l’entrevista a Amadeu Rossell, publicada al BonDia, també s’ha tractat l’acord d’associació amb la UE, Rossell a l’igual que Gallardo demanen un alentiment de les negociacions a l’espera de saber que farà la Unió Europea amb el ‘Brexit’. Altres temes com la CASS, la reformulació d’alguns impostos o el cas BPA també han estat comentats durant l’entrevista. Pots llegir l’entrevista sencera al següent enllaç:

ENTREVISTA A AMADEU ROSSELL AL BON DIA