Jordi Gallardo: “Estem oberts a prioritzar el debat de les lleis més importants”

El president del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, ha refermat, durant l’entrevista al programa ‘Ara i Aquí’, que “estem disposats a prioritzar els textos legals més importants” davant l’embús legislatiu que pateix el Consell General amb més d’una trentena de projectes de llei a tràmit.

Gallardo ha indicat que des de Liberals “no hi ha cap tipus de voluntat de bloqueig i és evident que no tots els textos tenen la mateixa importància” i que, per tant, “no es podran aprovar totes les lleis pendents”. El president del Grup Liberal creu que “estem en un moment delicat però això no ha d’evitar que les lleis s’aprovin amb el temps i l’anàlisi necessària”.

Acord no programàtic però sí en punts necessaris per al país

Un dels punts tractats durant l’entrevista ha estat l’acord amb el PS per elaborar llistes territorials conjuntes. Jordi Gallardo ha explicat que “no és un acord programàtic però sí de punts necessaris per al país” entre els quals ha enumerat la modificació de la llei electoral, l’enduriment de penes per corrupció política i donar més veu als andorrans i andorranes via referèndum.

El candidat a cap de Govern liberal ha incidit en el fet que “l’acord amb el partit socialdemòcrata s’ha fet sobre la base de punts importants que entenem que han de portar una regeneració política molt necessària al país” i ha afegit que “s’han buscat els aspectes que ens uneixen a les dues formacions i no els que ens separen”.

Pots escoltar l’entrevista íntegra al següent enllaç:

Entrevista Jordi Gallardo – Ara i Aquí 25/09/2018