Jordi Gallardo encapçala una Executiva totalment renovada

Foto de família de la nova Executiva

Liberals d’Andorra ha renovat, aquest vespre, els òrgans directius del partit en el Congrés que s’ha celebrat a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany. El Comitè Executiu Nacional, que ha patit una profunda renovació, seguirà encapçalat per Jordi Gallardo que continuarà sent el president de L’A.

De fet, respecte a l’anterior Executiva només repeteixen Gerard Estrella que passa de secretari d’organització a ocupar definitivament el càrrec de secretari general que venia exercint els darrers mesos i Maanan Aouraghe que continuarà com a tresorer.

Gerard Estrella, nou secretari general

Les vicepresidències les ocuparan Èric Alguacil, que ha estat candidat a les últimes eleccions generals, i Maria Bringué, també candidata a les últimes eleccions i que sempre ha estat molt vinculada al partit però sense ocupar càrrecs de responsabilitat. Cal destacar que els Estatuts contemplen una vicepresidència d’honor per a militants amb una destacada trajectòria en organismes internacionals. Aquest és el cas de Juli Minoves que ha estat fins a l’any passat president de la Liberal Internacional.

Pel que fa a les secretaries de l’Executiva, a part de Gerard Estrella escollit secretari general, Guillem Forné, fins ara president del Comitè Parroquial de la Massana, serà el nou secretari d’organització; Claudia Cornella, vinculada des de fa anys als Joves Liberals, serà la nova secretària de Relacions Internacionals; i l’ordinenca i candidata nacional a les passades eleccions, Jessica Gastó, ocuparà la secretaria de Polítiques d’Igualtat.

Jordi Gallardo, reelegit president de Liberals d’Andorra

La renovació de l’Executiva va molt més enllà d’un tràmit marcat pels Estatuts de Liberals d’Andorra i té el repte de “marcar una estratègia a llarg termini que permeti al partit créixer i demostrar que té un projecte potent capaç de liderar les polítiques liberals al país” ha manifestat Jordi Gallardo, reelegit president de Liberals d’Andorra.

Presentació dels nous comitès parroquials

Durant el Congrés s’han presentat els equips que encapçalen els cinc comitès parroquials de Liberals d’Andorra que han estat escollits al llarg de les últimes setmanes. L’últim en dur a terme l’elecció dels nous càrrecs ha estat el de la Massana que des d’aquest dimecres està liderat per Marcio da Costa com a president, Judith Pallarés com a secretària i Maria March com a tresorera.

A continuació us detallem com han quedat els òrgans directius de Liberals d’Andorra.

COMITÈ EXECUTIU NACIONAL – JUNY 2019

Jordi Gallardo, president
Èric Alguacil, vicepresident
Maria Bringué, vicepresidenta
Juli Minoves, vicepresident d’honor
Gerard Estrella, secretari general
Guillem Forné, secretari d’organització
Claudia Cornella, secretària de Relacions Internacionals
Jessica Gastó, secretària de Polítiques d’Igualtat
Maanan Aouraghe, tresorer

Foto de família de la nova Executiva

COMITÈS PARROQUIALS

ANDORRA LA VELLA

Víctor Pintos, president
Jordi Cerqueda, secretari
Leticia Teixeira, tresorera

ENCAMP

Sergi Alís, president
Albert Gutiérrez, secretari
David Cruz, tresorer

ESCALDES-ENGORDANY

Jordi Moreno, president
Carles Acosta, secretari
Brigida Garcia, tresorera

ORDINO

Jessica Gastó, presidenta
Jaume Coll, secretari
Marcel Bellosta, tresorer

LA MASSANA

Marcio Da Costa, president
Judith Pallarés, secretària
Maria March, tresorera

Foto de família nous comitès parroquials

JOVES LIBERALS D’ANDORRA

Antoni Puig, president
Leticia Teixeira, vicepresidenta i responsable Relacions Internacionals
Àlex Payán, secretari
David Arajol, tresorer

La nova executiva dels Joves Liberals