Jordi Gallardo, el nostre cap de llista: "No sóc el candidat de la vella política"

Jordi Gallardo ja és, oficialment, el cap de llista de Liberals d’Andorra (Ld’A) per les pròximes eleccions generals. La proclamació de Gallardo s’ha fet en el transcurs del Congrés Extraordinari celebrat a l’hotel Plaza que ha comptat amb la presència de més d’un centenar de persones que han omplert a vessar la sala habilitada per a l’acte.

El president de Liberals d’Andorra i cap de llista ha deixat ben clar en el seu discurs davant els afiliats i simpatitzants liberals que “deixa enrere els tics del passat” i que l’objectiu ara és “aconseguir fer una renovació democràtica, del país i de les institucions”. Precisament, Gallardo ha manifestat que “no és el candidat de la vella política, d’aquells polítics que menystenen els electors” i s’ha definit “com l’antítesi del candidat que defensen els partidaris de la vella política”.

El cap de llista liberal ha remarcat en el seu discurs que és “fill d’immigrants, de treballadors del comerç i l’hostaleria, andorrà de primera generació que ha arribat fins aquí a base d’esforç” i s’ha mostrat convençut de ser “el candidat de les persones que volen aquest canvi per creure en la política com una acció positiva en el desenvolupament de la societat andorrana”.  En aquest sentit, Gallardo ha emfasitzat que vol ser un candidat proper i per a tots, especialment als joves, “amb una proposta de progrés i equitat per a tothom”.

Recuperar la confiança de la gent en la política i “endreçar la casa”

“Ens toca a nosaltres recuperar la confiança de la gent” ha encoratjat Jordi Gallardo als assistents. Tot explicant que “hi ha coses que ja no es poden reformar, simplement s’han de substituir o canviar” i que tindrem molta feina a “endreçar la casa després de dues legislatures dels actuals governants”. La tasca és ingent, ja que cal recuperar el rigor, la transparència, la competitivitat, la seguretat jurídica i les oportunitats perdudes durant els últims 7 anys. Tot i això, Gallardo ha expressat que “sento que tenim l’obligació d’intentar-ho perquè els nostres fills han de viure millor que els seus pares i no podem acceptar que tinguin menys oportunitats i menys qualitat de vida”.

Liberals d’Andorra suma nous afiliats

Coincidint amb la proclamació de Jordi Gallardo com a cap de llista liberal, el secretari general de Liberals d’Andorra, Amadeu Rossell, ha anunciat que “el partit està sumant nous afiliats engrescats pel nou projecte, especialment entre els més joves”. Precisament, dos joves, la Lara i en Lluís han explicat durant el Congrés Extraordinari per quins motius s’han interessat pel projecte liberal, el principal, “Ld’A escolta i es preocupa pels problemes dels joves”.