Impulsarem una nova llei de Funció Pública amb el consens dels treballadors

Liberals d’Andorra s’ha compromès amb els responsables dels sindicats de l’Ensenyament Públic Andorrà (SEP) i del Personal Adscrit a l’Administració General (SIPAAG) a impulsar una nova llei de la Funció Pública que compti amb el consens dels treballadors públics.

L’anunci l’ha fet Jordi Gallardo, candidat liberal a cap de Govern, durant la reunió celebrada aquest migdia a la seu de L’A, a la qual també hi han assistit Èric Alguacil, número 9 de la llista nacional, i Judith Pallarés, cap de llista de la territorial de La Massana. Gallardo ha assegurat que “és evident que cal una nova llei, ja que l’anterior es va aprovar només amb el suport de la majoria”.

Judith Pallarés, Jordi Gallardo i Èric Alguacil durant la reunió.

En aquest sentit, la proposta liberal per reformar la Funció Pública passa perquè “aquesta vagi més enllà del tema salarial, permeti preparar els treballadors i l’administració als reptes que té el país per endavant, equipari els drets entre tots els treballadors del sector públic i assoleixi un model que sigui sostenible” ha explicat el líder liberal.

Durant la trobada amb el SEP i el SIPAAG, Liberals d’Andorra s’ha compromès a respondre el qüestionari que han fet arribar a tots els partits polítics, un qüestionari que “permetrà als treballadors públics fer-se una idea de les propostes dels partits polítics de cara a les pròximes eleccions i quin escenari es poden trobar després” ha conclòs Jordi Gallardo.