L’Executiva valida les quatre persones proposades per ser ministres

El Comitè Executiu de Liberals d’Andorra ha donat el vistiplau a les persones proposades pel president del partit per ser ministres del govern de coalició que ocuparan les quatre carteres que en el seu dia es van tancar en l’acord amb Demòcrates i Ciutadans Compromesos.

D’aquesta manera, l’actual president del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, deixarà el seu escó al Consell General per ser el nou ministre de Presidència, Economia i Empresa mentre que la cartera de Funció Pública i Reforma de l’Administració l’ocuparà l’exconsellera general Judith Pallarés. Pel que fa al Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut estarà liderat per Víctor Filloy, i, per últim, Verònica Canals serà la ministra de Turisme.

El nomenament de Jordi Gallardo com a ministre provocarà canvis en la composició del Grup Parlamentari Liberal. En aquest sentit, l’escó que deixa el president liberal l’ocuparà l’advocada Eva López, número tres de la llista nacional de Liberals d’Andorra. Aquesta no serà l’única modificació que patirà el GPL, ja que en la pròxima reunió haurà d’aprovar de nou els càrrecs de president i president suplent.