Ens reunim amb Gordon Mackay, nou secretari general de la Liberal Internacional

El nou secretari general de la Liberal Internacional (LI), Gordon Mackay, ha visitat aquest divendres el Principat d’Andorra per reunir-se amb membres de l’executiva de Liberals d’Andorra i els consellers generals del Grup Parlamentari Liberal. Mackay ha vingut al país acompanyat del president de la Liberal Internacional, Juli Minoves, per interessar-se per l’evolució de Liberals d’Andorra i la situació política del país.

Durant la reunió de treball, que s’ha celebrat aquest divendres al migdia, s’ha parlat de la situació preelectoral que viu el país amb la mirada posada en els comicis que seran com a molt d’hora a finals d’aquest any. En aquest sentit, Mackay ha expressat “la total predisposició de la Liberal Internacional per ajudar en allò que sigui necessari a Liberals d’Andorra per aconseguir un bon resultat en les pròximes eleccions”.

La visita de Gordon Mackay i Juli Minoves també ha servit per preparar el 200è Comitè Executiu de la Liberal Internacional que es celebrarà a finals de la setmana vinent a Berlín i al qual assistiran membres de Liberals d’Andorra. La reunió a la capital alemanya posarà la mirada en les afectacions del canvi climàtic, les accions que proposa l’Acord de París i com s’ha de respondre a aquest repte des d’una perspectiva liberal.