Empresaris liberals alemanys i membres del partit liberal alemany FDP visiten el nostre Principat

Des del passat dilluns membres del Grup Alemany de la Liberal Internacional visiten el nostre país, convidats per ‪#‎LiberalsAndorra‬. La delegació formada per diferents membres del partit polític FDP i empresaris liberals han organitzat diferents trobades a través de la Cònsol Honorifica Alemanya, Cristina Palmitjavila i la fins fa pocs mesos Secretària de Relacions Internacionals del Partit Liberal i actual membre del Consell General Judith Pallarés.

Després de ser rebuts per la Cònsol, qui els va acompanyar dimarts a les oficines d’ACTUA i de visitar les nostres valls, avui a les 10.30 del matí, han estat rebuts pel Síndic Vicenç Mateu qui conjuntament amb Consellers Liberals han visitat les dependències del Consell i de la Casa de la Vall.

Al vespre l’Executiva de ‪#‎LiberalsAdnorra‬, més afiliats i simpatitzants, compartiran un sopar amb ells – a porta tancada – en el que intercanviaran impressions sobre la seva visita, les noves oportunitats de negoci al país i les opcions d’Andorra dins un acord d’Associació amb la Unió Europea.