Els Liberals demostrarem que El Pas de la Casa “és la nostra prioritat”

Liberals d’Andorra treballarà activament per fer més visibles els problemes dels residents del Pas de la Casa i trobar-hi una solució. El president de la formació i candida a cap de Govern, Jordi Gallardo, va subratllar davant els veïns que van assistir al Cafè Liberal que s’ha fet a la localitat que “des de Liberals farem seguiment dels problemes del Pas de la Casa i demostrarem que és la nostra prioritat”.

Gallardo va fer aquestes declaracions després d’escoltar d’una hora i mitja totes les inquietuds que tenen els veïns del Pas que van poder conversar en un ambient distès amb els consellers generals Ferran Costa, Judith Pallarés i el mateix Jordi Gallardo, així com amb els consellers comunals Jordi Troguet i Maribel Lafoz.

Els assistents al Cafè Liberal van traslladar als consellers les principals problemàtiques que pateixen les filtracions de gasoil, la demanda de millores en els accessos al poble o la treta de neu dels carrers i voreres. En aquest sentit, van remarcar que “cal que tots complim amb l’obligació de treure la neu, incloses les administracions”.

El turisme i la seguretat també van sorgir durant la conversa amb els veïns, els quals van manifestar la seva preocupació per la seguretat pública “reclamant més presència policial a la població, especialment a l’hivern que és quan més persones pernocten al Pas”. Pel que fa al turisme, un dels neguits que es van traslladar als consellers va ser el dels apartaments turístics que “han arribat a perdre el 30% de la clientela per la nova regulació”.

Per últim, els participants al Cafè Liberal a El Pas de la Casa van transmetre el seu “neguit per la despoblació de la localitat”. Van expressar “les dificultats que suposa viure al Pas, com ara un transport públic extremadament car i deficiències en alguns serveis que reben, posant d’exemple, la situació de la llar d’infants”. Per això, reclamen incentius a les administracions per “evitar el despoblament i atraure noves famílies que vulguin viure a El Pas de la Casa tot l’any”.