#EarthDay | El futur de la Terra depèn de tots

Liberals d’Andorra se suma a la commemoració del 50è aniversari del Dia de la Terra que es celebra a tot el món el dia 22 d’abril. Aquest moviment de conscienciació sobre la necessitat de cuidar el medi ambient i preservar els recursos naturals es va iniciar l’any 1970.

El Dia de la Terra és una jornada per prendre consciència de les problemàtiques ambientals. Enguany amb el confinament de bona part de la població mundial per fer front a la Covid-19 s’ha fet més evident que mai la petjada de l’activitat humana en el medi ambient, ja que s’han pogut observar ciutats sense contaminació per l’absència de cotxes, cels més nets per la manca de trànsit aeri i aigües cristal·lines per l’absència de transport marítim.

Aquest és un fet que ens ha de fer reflexionar quan de nou retornem a l’activitat per protegir la vida al nostre planeta. Per això, des de Liberals d’Andorra al llarg de les pròximes setmanes anirem proposant diverses mesures per cuidar la Terra. Aquesta campanya s’emmarca en les accions del ‘Green Year’ (any verd) que vam llançar a principis d’any, perquè el futur de la Terra depèn de tots.

Pots veure el vídeo que hem fet pel Dia de la Terra al nostre Youtube:

Protegeix la Terra – Idea #1

Idea #2

Idea #3