El Comitè Parroquial d’Andorra la Vella valida l’acord amb el PS

El Comitè Parroquial d’Andorra la Vella en una reunió mantinguda aquest vespre ha donat el vistiplau a l’acord amb el PS, aprovat en el darrer Congrés Nacional de Liberals d’Andorra, per iniciar les negociacions per poder presentar candidatura conjunta a la llista parroquial de cara a les pròximes eleccions generals.

L’acord amb el PS ha rebut un ampli suport per part del Comitè Parroquial d’Andorra la Vella. L’aprovació per part dels comitès parroquials és un requisit imprescindible per poder presentar llistes conjuntes, ja que el Congrés Nacional va donar potestat a cada comitè per decidir si creuen oportú portar-lo a terme.

L’Executiva de L’A va marcar inicialment als comitès liberals un termini que finalitza el 20 de setembre per decidir si consideren adient presentar llistes conjuntes amb el PS, deixant la porta oberta a allargar-lo en funció de les especificitats de cadascun.

Des de Liberals d’Andorra es considera molt positiu que ja siguin tres els comitès parroquials que hagin aprovat l’acord amb el PS i espera que els restants es pronunciïn pròximament. El fet que l’horitzó electoral es situï, molt probablement, a la primavera del 2019 continua donant marge als comitès de les dues formacions per iniciar les negociacions que, en cas d’acord, permetran elaborar les llistes i establir la coordinació necessària entre els dos partits.