Dos comitès de Liberals d’Andorra ja han aprovat l’acord amb el PS

Liberals d’Andorra inicia el procés final de confirmació dels acords parroquials amb el Partit Socialdemòcrata, de cara a les pròximes eleccions generals.

En compliment del mandat sorgit de la celebració del darrer Congrés Nacional de la formació Liberal, en el que es donava potestat i encàrrec als comitès Parroquials del partit per decidir si creien oportú formalitzar l’acord electoral amb el Partit Socialdemòcrata, en aquest moment ja es pot confirmar que aquest acord entre Liberals d’Andorra i Partit Socialdemòcrata, ha estat aprovat a Encamp i a Escaldes-Engordany. L’acord va ser validat amb un ampli suport en tots dos comitès amb l’objectiu de poder presentar candidatures conjuntes en les dues parròquies.

Aquesta validació és la primera etapa del procés, que després del mes d’agost donarà peu a l’inici de les reunions amb membres de la formació socialdemòcrata per a fixar i donar curs als detalls de l’acord en cada parròquia. La pausa de l’activitat política durant el mes d’agost trasllada al setembre la decisió de la resta de comitès liberals dins dels terminis previstos. L’executiva nacional de Liberals d’Andorra va fixar el 20 de setembre com a data per a validar l’acord de cada parròquia, de forma que es pugui donar el temps necessari als militants de la formació de cada comitè per poder valorar la proposta d’acord, i també, per poder treballar amb suficient marge en cas d’acord, aspectes de coordinació amb el partit Socialdemòcrata. L’aprovació dels comitès d’Encamp i d’Escaldes-Engordany entra dins dels terminis fixats amb la previsió que les dues primeres setmanes de setembre la resta de comitès s’acabin de pronunciar.

Liberals d’Andorra segueix treballant intensament en altres aspectes preparatius de la imminent campanya electoral, sense aturar la tasca parlamentària que duen a terme els consellers generals i els consellers comunals.