Liberals s’afegeix a la campanya #JoSumoPerAndorra

L’Executiva de Liberals d’Andorra ha acordat fer un donatiu a la campanya #JoSumoPerAndorra impulsada pel Govern per a recollir fons per a la compra de material sanitari, ajudar als col·lectius vulnerables i col·laborar en les despeses en les tasques de voluntariat que han multiplicat la seva activitat des que es va recomanar el confinament de la població i el tancament dels comerços i activitats no essencials.

D’aquesta manera, Liberals se suma a les moltíssimes associacions, empreses i particulars que ja han posat el seu granet de sorra per ajudar a pal·liar les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària. Segons el recompte de Govern, la campanya #JoSumoPerAndorra havia recollit més d’1,4 milions d’euros fins dilluns, 6 d’abril, al vespre.

El Fons Solidari per pal·liar la situació creada per la Covid-19 a Andorra continua obert i les aportacions es poden fer a través de transferència bancària, Govern ha obert comptes a totes les entitats per fer l’ingrés, i mitjançant un SMS al 828 amb la paraula ‘ajuda’, en aquest darrer cas l’aportació és de 2 euros per missatge.

Pots consultar els comptes bancaris en els quals es poden fer donacions a la següent infografia: