Liberals renovarà l’Executiva en el congrés del 20 de juny

Liberals d’Andorra convoca un congrés ordinari per al pròxim 20 de juny per renovar el Comitè Executiu Nacional que tal com estableixen els estatuts del partit s’ha de fer cada dos anys.

Per tal de dur a terme aquesta renovació de càrrecs, l’Executiva actual obre un període de presentacions de candidatures des d’aquest dissabte, 1 de juny, fins al pròxim 18 de juny a les 19.00 h. Les candidatures presentades passaran un procés de validació per comprovar que totes les persones proposades compleixen els requisits necessaris per ser escollides, és a dir, ser afiliats de Liberals d’Andorra i està al corrent de pagaments.

Les candidatures per al nou Comitè Executiu Nacional poden contemplar tots o una part dels càrrecs que es recullen als Estatuts del partit. Aquests càrrecs són el de president, dos vicepresidents, secretari general, secretari d’organització, secretari de relacions internacionals, secretari de polítiques d’igualtat i tresorer. Si hi ha més d’un candidat per algun dels càrrecs, es procedirà a escollir-los per votació durant el Congrés.

Un altre dels òrgans de govern de Liberals d’Andorra que es renovarà durant el Congrés és el Consell Nacional que està format per tres membres de cada comitè parroquial i per 27 membres més que s’escolliran en una llista oberta.

El Congrés de Liberals d’Andorra tindrà lloc dijous, 20 de juny, a les 20.30 h a l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany.

Pots consultar la convocatòria oficial del Congrés en PDF al següent enllaç:
Convocatòria Congrés 2019 (PDF)