Liberals es compromet a què la Cambra tingui molt més pes en les relacions amb Govern

Liberals d’Andorra vol que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) sigui un interlocutor amb molt més pes en totes aquelles iniciatives que puguin venir de l’àmbit privat i que necessiten suport públic. Així ho ha manifestat Jordi Gallardo als màxims responsables de la Cambra en una reunió que ha qualificat de “molt positiva”.

El candidat a cap de Govern Liberal ha ofert “un diàleg franc i participatiu” en cas que Liberals arribi a governar perquè “la Cambra participi en les negociacions de l’Acord d’Associació, ja que pot donar moltes oportunitats i propostes interessants” per a les empreses del país, també perquè pugui “informar els diferents sectors dels reptes que suposarà l’acord i puguin prendre les mesures escaients”.

Jordi Gallardo durant la reunió amb la Cambra

Un altre compromís que ha traslladat Jordi Gallardo és “el de fer un acompanyament dels projectes que està preparant la Cambra i que poden tenir un retorn a l’economia del país i a la societat andorrana”. Per últim, el candidat liberal també considera que s’han de tenir present la CCIS en totes aquelles accions que “impulsin els sectors madurs de l’economia, com ara el comercial, perquè continuïn creant riquesa”.