Liberals d’Andorra demana el canvi per evitar que Sant Julià de Lòria es continuï “apagant”

La reunió de poble de Liberals d’Andorra a l’Auditori Claror ha servit per acostar als lauredians el programa nacional de L’A i també per comprovar la preocupació existent dels habitants de la parròquia per la manca de projectes per revitalitzar Sant Julià de Lòria per part de les formacions que estan governant al Comú i fins ara al Govern.

Jordi Gallardo, cap de llista liberal, ha explicat que passejant per Sant Julià de Lòria ha constatat que “la parròquia s’està apagant, que cada cop hi ha més locals i botigues tancats” i ha assegurat que “Sant Julià de Lòria necessita un canvi, per garantir que les institucions que creguin en aquesta parròquia”. Per aquest motiu, ha apel·lat als assistents que “el canvi està a les vostre mans, des de Liberals volem revertir aquesta situació”.

En aquest sentit, Ferran Costa, número 2 a la llista nacional, ha desglossat un dels projectes de Liberals per a la parròquia laurediana. “Pensem que hi ha molt marge perquè Sant Julià esdevingui la parròquia de referència estudiantil i universitària” ha afirmat, just abans d’anunciar que “impulsarem la construcció d’una residència universitària per potenciar la Universitat d’Andorra com a opció pels estudiants internacionals i que aquests visquin a Sant Julià, amb el conseqüent dinamisme de l’economia que això suposarà pels comerços i negocis lauredians”.


El torn de preguntes de públic va posar sobre la taula Naturlàndia. Jordi Gallardo s’ha compromès a què “els Liberals no farem política sobre aquest tema, com s’ha fet fins ara des del Comú i Govern sense oferir solucions”. A més, amb un govern de L’A “s’ajudarà al Comú a solucionar la situació de Naturlàndia” ha conclòs.

La prioritat de d’Acord és finalitzar la variant

A l’inici de la reunió de poble s’ha presentat la candidatura de d’Acord conjunta entre Liberals i PS. El candidat Joan Fernández ha remarcat que “la màxima prioritat de la nostra llista és finalitzar el vial per evitar les llargues cues que pateix el poble de Sant Julià de Lòria”.

Les millors fotos de la reunió de poble a instagram.com/LiberalsAndorra