Amadeu Rossell: “Ld’A seguirà lluitant pel que es mereix Andorra, pesi a qui li pesi”

Més de vuitanta persones, entre militants i simpatitzants, assisteixen al sopar de Nadal de Liberals d’Andorra (Ld’A) d’aquest dimarts a la nit. L’àpat ha aixecat molta expectació entre la família liberal del Principat d’Andorra sent un dels sopars més multitudinaris que es recorden dels últims anys.

Durant el sopar, ha estat un bon moment per poder fer un repàs de l’acció política de Liberals d’Andorra (Ld’A) durant l’any al Consell General, als comuns i des dels comitès parroquials. La formació ha aprofitat l’àpat de Nadal per adreçar als seus simpatitzants i militants un missatge d’optimisme. El secretari general de Liberals d’Andorra (Ld’A) Amadeu Rossell ha posat èmfasi en el fet que “el partit està més unit que mai i la prova la tenim avui mateix. Més de 80 persones en aquest sopar mostren la nostra unitat i la nostra projecció tot recordant que el partit cada cop té més militants. Rossell ha volgut remarcar que “Liberals d’Andorra seguirà lluitant pel que creu i pel que es mereix Andorra, pesi a qui li pesi.”

Amadeu Rossell i Jordi Gallardo durant el discurs del sopar de Nadal

Per la seva banda, el president de Liberals d’Andorra (Ld’A), Jordi Gallardo, s’ha mostrat satisfet per la nombrosa assistència al sopar “fets com aquests demostren que el nostre projecte cada dia gaudeix de més suport i acceptació”. Gallardo ha aprofitat el seu parlament per assegurar que “el país necessita cada vegada més un canvi de Govern, vist que el partit que governa no porta del país ni amb fermesa ni amb convicció” en aquest sentit ha animat als assistents a “explicar el nostre projecte i escoltar molt de prop les peticions dels ciutadans sense caure en l’autocomplaença que s’ha instal·lat al Govern i a la majoria”. El president de Liberals d’Andorra (Ld’A) ha conclòs el seu discurs instant “a treballar i esforçar-nos cada dia per aconseguir el nostre objectiu, encara llunyà, de governar.”