Amadeu Rossell es postula com a candidat a les eleccions generals

Amadeu Rossell obre la possibilitat a ser candidat a les properes eleccions generals. Aquesta decisió la va exposar ahir al vespre en la reunió de l’executiva liberal mantinguda a la seu del partit.

L’executiva va donar suport de manera unànime a aquesta decisió i alhora va acordar que a partir d’ara, Gerard Estrella, actual secretari d’organització, s’ocuparà interinament de les funcions de la secretaria general del partit durant els pròxims mesos.

D’aquesta manera, el fins ahir secretari general es podrà centrar en totes les accions que suposa la preparació per a ser candidat en unes eleccions generals, sense que el màxim òrgan de gestió del partit, la Secretaria General, es vegi minvat en la seva capacitat per funcionar a ple rendiment i pugui seguir desenvolupant les seves funcions amb normalitat.

“Per tal de focalitzar tots els meus esforços, dedicació i energia en la cursa electoral és del tot necessari que deixi de ser secretari general”, ha manifestat Rossell, que s’ha mostrat orgullós, satisfet i agraït d’haver ocupat el càrrec des del 2015.

Pel que fa a la decisió de postular a candidat, Amadeu Rossell ha subratllat que “crec que és el moment de fer aquest pas, de treballar per aconseguir el canvi que el país necessita i lluitar per una Andorra millor”.