Amadeu Rossell: "Calen explicacions clares i posar fi als escàndols"

El secretari general de Liberals d’Andorra, Amadeu Rossell, ha estat clar a l’hora de valorar la situació política actual que considera “repugnant” davant l’aparició, dia sí i dia també, d’escàndols que afecten membres de l’executiu i del grup parlamentari que li dóna suport.

En aquest sentit, ha afegit “si algú es pensa que ens agrada aquesta situació va molt equivocat, no ens agrada gens” i ha exigit que es posin fi als escàndols que apareixen contínuament. Per això, Rossell creu que “el que cal és donar explicacions immediatament i assumir responsabilitats si s’escau” en referència a les darreres notícies del ‘cas BPA’ a les quals apareixen els noms de dos ministres del govern Martí que haurien aprofitat informació privilegiada per fer moviments dels seus fons i els seus diners just abans de la intervenció de l’entitat.

Ld’A sorprès amb la “gran quantitat d’escàndols” que apareixen des de les files de Govern i que malmeten la imatge del país

Per Rossell ha arribat l’hora “d’acabar amb els silencis, l’obscurantisme i el secretisme” i ho reclama en favor del país, “Andorra no s’ho mereix”. És per això que el secretari general dels Liberals d’Andorra ha demanat als ministres que s’expliquin: “la senyora Mateu va donar explicacions –sense gaire èxit, però en va donar– esperem que els ministres també ho facin”.

Per últim, Amadeu Rossell, no ha volgut passar per alt la utilització “alegre” que aquests darrers dies s’ha fet de la paraula difamació i ha advertit que “aquesta paraula té connotacions jurídiques” i els ha convidat a “que si creuen que se’ls ha difamat que ho portin a batllia” tot indicant que “si no és així que mesurin les seves paraules”.