Volem potenciar la zona de Sorteny

Liberals d’Andorra + Independents a la parròquia d’Ordino volen potenciar la zona del Sorteny i proposen feina a l’estiu pels joves i que col.laborin amb l’entorn natural.

Liberals d’Andorra + Independents a la parròquia d’Ordino s’han desplaçat avui a la Vall del Sorteny per explicar un seguit de propostes per potenciar el turisme de muntanya a la parròquia i aplicar les mesures que necessita la zona per “millorar el manteniment de l’entorn natural ja que hi ha paratges els quals s’haurien de potenciar i cuidar amb més convicció”.

En aquest cas, ha parlat la candidata número sis a la llista per Liberals d’Andorra + Independents, Núria Fius Cot, acompanyada per Óscar Sánchez, i ha volgut remarcar que com a projecte potenciaran que els joves de la parròquia treballin en temporada d’estiu duent a terme la neteja i acondicionament dels camins de muntanya. “Antigament aquestes accions eren comunes a la parròquia i promovien que els joves s’impliquessin amb l’entorn i en tinguessin coneixença, per això volem promoure la proposta ja que creiem que seria de gran interès”.

Per una banda ha volgut explicar que des de la candidatura volen donar suport a les campanyes de sensibilització al voltant de la sostenibilitat i donar suport a les campanyes proposades pel Centre Andorra Sostenible. I per l’altre que volen fer, a través de les escoles, concurs de flora i fauna que involucri a la població i dóni a conèixer els parc naturals d’Ordino.

També ha volgut donar molta importància al projecte amb el qual volen promocionar la Ruta del ferro i ampliar-la, “volem fer més gran la Ruta del Ferro i donar-li més protagonisme així com obrir noves rutes de muntanya per tal de promoure un turisme sostenible per la parròquia d’Ordino”.