Sandra Tudó reitera l'abandonament d'Arcalís i posarà sobre la taula noves propostes

Que Arcalís ha esdevingut un desgast econòmic pel comú ordinenc és una realitat i la candidata a cònsol major, Sandra Tudó, ha assegurat, un cop més, que tenen diverses propostes i que a partir del dia 14 de desembre seran sobre la taula. En el decurs de la campanya aquest ha estat un punt clau del programa, asseguren que l’abandonament de la marca Ordino-Arcalís és un tema que preocupa a la candidatura i per això han estat treballant per buscar inversor externs privats, i els han trobat, per donar resposta a un problema cabdal per a tota la comunitat d’Ordino.

Si bé ja fa temps que s’hagués pogut començar a gestionar el problema, pels Liberals d’Andorra + Independents aquesta serà la prioritat tant bon punt entrin al comú, ja sigui des de govern o des de l’oposició. Tudó, entre altres, aposta perquè l’estatus d’Ordino-Arcalís torni a ser el mateix que fa uns anys: “seria molt beneficiós pel camp de neu i pels col.lectius interessats en el bon desenvolupament de l’entorn de l’esquí alpí i el sector turístic” argumenta la candidata.

Pel que fa a inversors interessats no tant sols hi ha una proposta si no que en tenen vàries i es tracta, diu Sandra Tudó, del dia de demà, estudiar-les totes i triar la que més avantatjosa resulti per la parròquia i els seus conciutadans “Si som guanyadors tirarem endavant les propostes que ens agradin més i des del primer dia hi estarem treballant, però si no, ens responsabilitzarem que des de l’oposició es treballi pel bé de la parròquia d’Ordino i que es tiri endavant el projecte, per això també posarem les propostes sobre la taula, sempre i quan la majoria, si és el cas, demostri la predisposició a col•laborar i no a dificultar”.

Liberals d’Andorra + Independents aposten per tornar a reactivar les vies de comunicació amb el comú de la Massana, “és un treball que s’ha de fer conjuntament”, ha argumentat Lluís López Jáuregui, economista i candidat número 5 a la candidatura per Ordino. Asseguren que “treballant conjuntament i trobant solucions conjuntes és la manera que les valls del Nord pugin créixer a nivell turístic i econòmic i que cal fer un front comú”.