Sandra Tudó dubta del finançament del Pla Director d'Arcalís

La consellera comunal Sandra Tudó de Ld’A+I al Comú d’Ordino “dubta del finançament del Pla Director d’Arcalís” en un pla que considera “ambiciós” però alhora també “perillós” sobretot pel que fa al seu finançament que no veu gens clar. Així ho ha manifestat en l’entrevista que aquest dimecres al matí li ha fet Àlex Lliteras al programa ‘Ara i Aquí’ de Ràdio Nacional d’Andorra.

Sandra Tudó ha lamentat la manca d’informació que tenen les minories comunals. En aquest sentit, ha exposat que “és díficil poder votar una cosa que no has treballat”, ja que les comissions són merament informatives i no de treball, i ha incidit “en la manca de participació i col·laboració” en les decisions comunals que tenen les minories.

La consellera comunal de Liberals+Independents creu que la pretesa reforma de la Llei de Competències i Transferències s’hauria d’haver treballat “conjuntament amb el Consell General des del principi” i veu complicat que la reforma s’acabi aprovant, ja que d’una banda no hi ha majoria suficient al Consell General i de l’altra la reforma ja està generant reticències en algunes parròquies com ara l’Andorra la Vella. De fet, Tudó no veu amb bons ulls que en la reforma es tingui en compte aspectes com ara la demografia o les pernoctacions hoteleres que clarament perjudicarien a Ordino “al ser una parròquia amb pocs hotels”.

Escolta l’entrevista sencera al següent enllaç:
Entrevista a Sandra Tudó – Ara i Aquí (08/03/17)