Ordino proposa fer millores a la zona del Sornàs i la Cortinada

Avui els candidats per la candidatura de Liberals d’Andorra + Independents, a la parròquia d’Ordino, Eva Choy i Óscar Sánchez, s’han desplaçat a Sornàs i la zona de la Cortinada, i precisament ha estat en aquest punt que la candidata a cònsol menor ha volgut manifestar la deixadesa des les infraestructures. “Creiem que la falta d’atenció en aquest indret de la parròquia és degut a que la Cortinada ha crescut molt en els darrers anys, i per aquest motiu, s’hauria d’invertir molt més en aquest punt d’Ordino”.

Des de la candidatura encapçalada per Sandra Tudó, es proposa abastir la zona amb més infraestructures i alleugerir els projectes que actualment estan en desenvolupament. “Aquesta part de la parròquia és un punt estratègic, la Cortinada ha crescut en nombre d’habitants, i a més, és un punt d’interès turístic ja que és des d’on s’inicia la ruta del ferro. La zona necessita un aparcament perquè els vehicles, tant de visitants com de locals, puguin estacionar de manera ordenada i sense molestar als habitants d’aquest espai. Tanmateix, és necessari abastir aquest punt d’interès amb una zona lúdica per infants”.

Eva Choy, candidata número dos a la llista per Liberals + Independents, a la parròquia d’Ordino, ha manifestat en les seves declaracions que actualment la voravia no té les condicions que es necessiten per facilitar el pas als vianants. “La voravia actualment és molt estreta i perillosa. És necessari fer-hi els acondicionaments adients perquè la infraestructura sigui cómode i segura per la gent que hi circula a peu”.