Liberals+I Ordino creu que “no és positiu que es perdi la marca Vallnord”

Les conselleres de Liberals+I a la parròquia d’Ordino són favorables a la continuïtat de la marca Vallnord que fins ara ha englobat les activitats de Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís. Sandra Tudó i Eva Choy creuen que la pèrdua de la marca “no és positiu per al país”, tot i que consideren que “és normal que Ordino reclami la seva part” si abandona el paraigua de Vallnord.

La situació pel camp de neu ordinenc ha canviat, ja que “ha passat de ser el germà petit d’una estació petita a ser el germà petit d’una de gran” ha indicat Tudó. A més, creu que “les coses s’han de parlar i negociar per aconseguir el millor per al país”.

Abstenció en la liquidació del pressupost 2018

Durant la sessió de Consell de Comú celebrada aquest dijous al migdia, les dues conselleres de L’A+I s’han abstingut en la presentació de la liquidació del pressupost de l’any 2018. Eva Choy ha explicat que “el tancament de comptes que ens han presentat incompleix l’objectiu publicat pel Tribunal de Comptes pel que fa a les despeses de funcionament i per coherència, tal com vam ferm quan es va presentar el pressupost, ens hem abstingut”. Choy també ha criticat que els comptes “s’han presentat més tard del que toca”, ja que havien d’estar disponibles en el primer quadrimestre de l’any.

Propostes per a l’hotel Casamanya

Des de Liberals+I sempre s’ha defensat que calia prendre accions per evitar que l’hotel Casamanya, depenent del Quart, continuï en l’estat actual, és a dir, sense cap mena d’ús i amb una degradació constant. Davant la proposta de la majoria de traslladar-hi les dependències comunals, Sandra Tudó ha manifestat que “no ens hi oposarem si el poble està d’acord” però recorda que “nosaltres tenim altres propostes, com ara ser un apèndix de tota l’activitat esportiva que es realitza a Ordino o, fins i tot, que aculli una residència per a la gent gran de la parròquia”.