Liberals d'Andorra revela amb qui negocien per invertir a Arcalís

L’empresa Mountain Peak Developments és la intermediària i també negocien amb el Comú d’Encamp per entrar a Saetde. Les conselleres liberals insten el Comú a convocar un concurs públic per permetre l’entrada de capital.

Mountain Peak Developments es la societat que vol buscar inversors per Arcalís. Liberals d’Ordino ha decidit finalment desvelar qui és el ‘misteriós’ inversor interessat en Arcalís i no és un inversor, sinó una empresa que cerca inversors i els representa, i la seva intermediària al Principat és Sheena Passfield, resident anglesa. Es tracta de la mateixa companyia que està en converses amb el Comú d’Encamp per invertir en Saetde.

La consellera Sandra Tudó ha explicat que han treballat amb ells després de les eleccions, que tenen una carta de compromís d’aquesta societat i que l’interès per invertir-hi és real. Ara, segons ella, tot està en mans del Comú d’Ordino i del Cònsol major, Josep Àngel Mortés, que hauria de convocar un concurs públic per a l’estació. Per les conselleres de Liberals d’Andorra, no fer-ho voldria dir un possible rescat d’Ordino Arcalís.