Liberals d’Andorra + Independents d’Ordino faran visites concertades, enlloc del porta a porta

A partir del proper diumenge, dia 15, i al llarg de tota la campanya electoral, la candidatura de Liberals d’Andorra + Independents, voldrà fer arribar el seu missatge a totes i tots els electors de la parròquià d’Ordino.

Som conscients que el contacte directe que s’estableix amb el porta a porta forma part d’una tradició que volem conservar, sempre i quan aquesta no suposi una intrusió a la intimitat de les persones. Així, els candidats la candidatura de Liberals d’Andorra + Independents realitzarem quantes visites ens solicitin, convençuts que el tracte directe permet un contacte privilegiat amb les persones, però no farem visites que no hagin estat acordades ni pactades prèviament.

Paral•lelamemnt, es posaran a disposició dels electors i electores una adreça electrònica i un perfil al Facebbok per respondre a tots els dubtes que sorgeixin als electors, amb la voluntat de privilegiar el tracte amb les persones, que anomenarem el porta a porta 2.0

Tanmateix, es mantenen les habituals reunions de poble quines dates apareixeran al nostre programa electoral i que recordarem oportunament als mitjans.