Liberals d’Andorra + Independents a Ordino vol treballar conjuntament amb Govern per aplicar les millores de senyalització en punts crítics

Liberals d’Andorra + Independents a Ordino vol treballar conjuntament amb Govern per aplicar les millores de senyalització en punts crítics i fer les propostes necessàries per millorar la seguretat dels ciutadans de la parròquia.

Avui els candidats a la llista liberal Núria Fius i Òscar Sánchez Enríquez s’han traslladat al punt de La Clota Verda, a Ordino. Els candidats asseguren que és un punt perillós “que dia a dia els habitants del veïnat han de travessar per poder agafar el transport públic i s’han referit sobretot a infants i joves escolars”.

Aquest no és tant sols un punt crític per que fa a l’accés de velocitat en què s’hi circula, si no que també suposa un perill pels ciutadans que hi passen a peu degut a la mala senyalització: “un semàfor, per exemple” assegura el candidat Òscar Sánchez, “evitaria el perill que suposa pels vianants creuar la carretera”.

La candidatura liberal treballarà perquè conjuntament amb Govern s’apliquin les mesures necessàries per millorar la senyalització i accessibilitat i com a màxima prioritat vetllarà per la seguretat i la protecció dels afectats. Si pel que fa a les propostes a negociar amb el Govern, hi ha la de posar un semàfor a la Clota Verda també es vol eliminar tots aquells punts crítics de la parròquia i fer les adaptacions necessàries per garantir la qualitat de vida dels usuaris de la via pública.