Les conselleres de Ld'A+I Ordino denuncien que la majoria no els ha enviat el pla director d'Arcalís

Les conselleres de Liberals d’Andorra+Independents a la minoria del Comú d’Ordino denuncien que “encara no se’ns ha fet arribar una còpia del pla director d’Arcalís” tot i el compromís per part del cònsol major que el tindrien el mateix dia que el conegués el consell d’administració de SECNOA.

El pla director d’Arcalís es va presentar el passat dimarts, dia 21, al consell d’administració de SECNOA, una setmana abans que sigui explicat en la reunió de poble prevista pel pròxim dimarts, dia 28. Sandra Tudó i Eva Choy van rebre el compromís tant del cònsol major com del director d’Arcalís que en tindrien una còpia un cop fos presentat el consell d’administració però malauradament la realitat és una altra. Dos dies després de la seva presentació i després de les reiterades demandes que se’ls faci arribar el pla director, ni l’estació ni el Comú han donat senyals de vida i continuen retenint-lo “per evitar que el puguem estudiar amb deteniment” lamenten Choy i Tudó.

Les conselleres liberals creuen que aquest retard dificulta la seva feina per poder-lo treballar i exposar les seves opinions cap a un pla director que requereix una inversió milionària alhora que demostra “la falta de respecte cap als compromisos adquirits pel cònsol major en converses mantingudes amb ell”. Per últim apunten “no volem ser mal pensades però és evident que aquesta dilació en l’entrega del pla director d’Arcalís té un objectiu, que no és un altre que no el puguem estudiar i donar la nostra opinió abans de la reunió de poble del pròxim dimarts”.